Szolgáltatásaink

Építészet

Komplex építőipari generáltervezés illetve generál kivitelezés. Építészeti, statikai, gépészeti, villamos, közmű, út- és térburkolati, kertészeti és parképítési, organizációs, biztonságtechnikai, technológiai tervezés, költségvetés, tervezői művezetés-s mind ezek generál kivitelezése. Magas igényszintű, magas illetve közepes költségvetésű lakóházak és lakások tervezése ill. generál kivitelezése magánszemélyek részére. Magas igényszintű, magas és közepes költségvetésű beruházások tervezése ill. generál kivitelezése cégek és magánszemélyek részére (pl.: középületek, irodaházak, társasházak, ipari létesítmények – és egyéb épületek, recepciós- és reprezentációs terek, stb.

Belsőépítészet

Belső terek (lakás, iroda, kereskedelmi és szolgáltató üzlet, szálloda, étterem, kávézó) tervezése és kivitelezése. A terek elemeinek, berendezési tárgyainak és kiegészítőinek stílus-, szín-, forma-, anyagharmóniájának megalkotása. Dekorációs belsőépítészeti elemek, egyedi mobil és beépített bútorok, dísztárgyak, világítótestek, formatervezése és kivitelezése.

Arculattervezés

A különböző területek egységben tartásával, szolgáltató üzletek, éttermek, kávézók, irodaházak, cégek teljes arculatának kialakítása, a külső homlokzattól, a bútorokon át egészen az apró kiegészítőkig. (étlap, tányéralátét, reklámanyag, stb.)

Látványtervezés

Számítógépes látványtervezés. Tervezőink 3D-s szoftverek és grafikus alkalmazásokkal dolgoznak, ötvözve a hagyományos tervezés és a legmodernebb technika lehetőségeit. Megrendelőink igényei szerint foto-realisztikus látványtervet és részletes kiviteli tervet készítenek.

Lebonyolítás

A teljes tervezési folyamat koordinálása, beruházási programtervek, beruházási költségek tervezése, szakhatósági és építési engedélyezési eljárások, versenyeztetés, ártárgyalások lefolytatása, műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés

Lakeberendezés

A már szerkezetileg elkészült vagy felújítandó lakóházak villák üdülők vagy akár irodák belső arculatának kialakítása. A szőnyegektől a bútorhuzatokon keresztül a falszín illetve képek, a függöny kiválasztásáig, lakberendezési szaktanácsadás.