Építészet

Üröm – Domboldalba állított modern családi ház

Üröm egyik gyönyörű kilátással rendelkező telkére terveztük ezt az igazán impozáns két szintes modern – minimalist stílusjegyeket ötvöző , azonban még is meleg atmoszférájú családi házat.

Racz House – Domboldalba állított modern családi Villa

A Budai hegyvidék egyik új beépítési területére álmodtuk megrendőinknek ezt a modern építészeti megoldásokat felvonultató , energiatakarékos közel 500 m2-es családi villát.

Modern Minimalista Családi ház – Verseny House

Modern minimalista eszközöket használva terveztük ezt a vagány építészeti elemeket felsorakoztató családi villát közel 700 m2- en.

Lake Side Resort Hotel – Építészet , Belsőépítészet

Vízparti luxus jellemzi ezt a felnőttbarát szálloda koncepciót amelyet egy vízparti kikötő közvetlen szomszédságába terveztünk saját stranddal kikötővel és természetesen minden olyan luxus funkcióval amelyet egy 5 csillagos szállodától elvárnak. A szálloda terveinek elkészítése  Csikós Mihály  és irodánk sikeres együttműködésének gyümölcse.

Harant House – Modern családi ház medencével

Egy nyolcvanas években épült Budapesti családi ház teljes építészeti és belsőépítészeti átalakítása eredményeképp alakult ki ez a modern, minimalista hangvételű , ugyanakkor barátságos élhető és szerethető formavilág , amelyet cégünk az első kapavágástól az utolsóig a szívén viselt .Mint az építészet , mint pedig a belsőépítészet nagy kihívások elé állított minket de végül is a… View Article

Tapolca Hotel – Miskolctapolca

Miskolctapolcára terveztük ezt a egy régi többfunkciós épület átalakításval kialakult , a mai kor szálloda és vendég igényeit maximálisan kiszolgáló hotelt, amelyben több mint 50 szoba , wellness, étterem , gym szolgállja a maximális kikapcsolódást.

Kőbe zárt minimalizmus

A Szép házak szerkesztőségének érdeklődését is felkeltette és publikálhattuk is ezt a modern válltozatos anyaghasználatot felvonultató minimalista hangvételű családi házat amely az őt körbevevő gyönyörű kerttel alkot egységet. büszkék vagyunk hogy a ház minden porcikájában a mi terveink alapján sikerült megépíteni.

Minimál családi ház – Modern villa tervezése az Alföldre

Ezt a közel 600 m2 alapterületű modern minimalista családi villát Kelet- Magyarországra terveztük , a letisztul mégis otthonos épületet rengeteg új innovációval ,és passzívházakra jellemző technológiával szereltük fel.

IK HOUSE- Modern minimál családi ház Budapest

Budapest egyik külső kerületébe terveztük ezt a modern minimál hangvételű , közel 400 m2 alapterületű medencés villát , amely belsőépítészetét is várhatóan mi tervezzük