Alsó Boxok

Arany , bársony , kerámia – Egyedi belsőépítész megoldások

Ez a közel 600 m2-es Luxus családi villa lakberendezését egyedi belsőépítész megoldások teszik exclusív egyedi ingatlanná.

Modern Minimalista családi ház – kerámiába burkolózva

A Dunántúl északi részére terveztük ezt a közel 500 m2-es családi villát amelyben wellness télikert , átrium , valamint egy botcellár is helyet kapott az alap funkciókon kívül

Duplex Penthouse Belsőépítészet

200 m2 -es Penthouselakás Budapest 12.kerületébe terveztük egy társasház legfelső 2 szintjére. A lakás kapott egy külön szinteket áthidaló belső lépcsőt, valamint igyekeztünk különleges belsőépítészeti elemekkel tarkítani az ingatlan belsőépítészetét.

Modern Minimalista Családi ház – Verseny House

Modern minimalista eszközöket használva terveztük ezt a vagány építészeti elemeket felsorakoztató családi villát közel 700 m2- en.

Klasszikus Irodaház Design – Hell Energy Budapest

Budapest belvárosában egy klasszikus Villa épületbe költözött a Hell Energy  , a Tervezés folyamán e gyönyörű épület klasszikus vonásait megőrizve , ötvöztük korunk lemodernebb belsőépítészeti elemeivel , luxus mobiliáival.

FRTD Modern – luxus belsőépítészet egyedi kiegészítőkkel

Modern belsőépítészeti elemek jellemzik ezt a közel 600 m2-es családi házat , amelyben a szokásos helyiségeken felül egy nagy mérető exclusive Spa , wellness részleggel , moziszoba , hobbyszoba is helyet kapott. Belsőépítészetileg  próbáltuk a jelen és a jövő design trendjeit úgy összegyúrni hogy a hagyományos építészeti elemekkel együtt tudjanak működni

Harant House – Modern családi ház medencével

Egy nyolcvanas években épült Budapesti családi ház teljes építészeti és belsőépítészeti átalakítása eredményeképp alakult ki ez a modern, minimalista hangvételű , ugyanakkor barátságos élhető és szerethető formavilág , amelyet cégünk az első kapavágástól az utolsóig a szívén viselt .Mint az építészet , mint pedig a belsőépítészet nagy kihívások elé állított minket de végül is a… View Article

Tapolca Hotel – Miskolctapolca

Miskolctapolcára terveztük ezt a egy régi többfunkciós épület átalakításval kialakult , a mai kor szálloda és vendég igényeit maximálisan kiszolgáló hotelt, amelyben több mint 50 szoba , wellness, étterem , gym szolgállja a maximális kikapcsolódást.

Kőbe zárt minimalizmus

A Szép házak szerkesztőségének érdeklődését is felkeltette és publikálhattuk is ezt a modern válltozatos anyaghasználatot felvonultató minimalista hangvételű családi házat amely az őt körbevevő gyönyörű kerttel alkot egységet. büszkék vagyunk hogy a ház minden porcikájában a mi terveink alapján sikerült megépíteni.