Latest Posts

Üröm – Domboldalba állított modern családi ház

Üröm egyik gyönyörű kilátással rendelkező telkére terveztük ezt az igazán impozáns két szintes modern – minimalist stílusjegyeket ötvöző , azonban még is meleg atmoszférájú családi házat.

Racz House – Domboldalba állított modern családi Villa

A Budai hegyvidék egyik új beépítési területére álmodtuk megrendőinknek ezt a modern építészeti megoldásokat felvonultató , energiatakarékos közel 500 m2-es családi villát.

Modern Minimalista Családi ház – Verseny House

Modern minimalista eszközöket használva terveztük ezt a vagány építészeti elemeket felsorakoztató családi villát közel 700 m2- en.

Klasszikus Irodaház Design – Hell Energy Budapest

Budapest belvárosában egy klasszikus Villa épületbe költözött a Hell Energy  , a Tervezés folyamán e gyönyörű épület klasszikus vonásait megőrizve , ötvöztük korunk lemodernebb belsőépítészeti elemeivel , luxus mobiliáival.

FRTD Modern – luxus belsőépítészet egyedi kiegészítőkkel

Modern belsőépítészeti elemek jellemzik ezt a közel 600 m2-es családi házat , amelyben a szokásos helyiségeken felül egy nagy mérető exclusive Spa , wellness részleggel , moziszoba , hobbyszoba is helyet kapott. Belsőépítészetileg  próbáltuk a jelen és a jövő design trendjeit úgy összegyúrni hogy a hagyományos építészeti elemekkel együtt tudjanak működni

ÁLLÁS ÉPÍTÉSZ , BELSŐÉPÍTÉSZ

Építész  – belsőépítész irodánk Miskolci irodájába  tervező szerkesztő pozícióba kollégát keres, kiemelt kereseti lehetőséggel , ill. saját projektekkel várjuk leendő munkatásainkat…Pályakezdők jelentkezését is várjuk! – Jelentkezni a kapcsolat fül alatti email vagy telefonszámok egyikén…

Lake Side Resort Hotel – Építészet , Belsőépítészet

Vízparti luxus jellemzi ezt a felnőttbarát szálloda koncepciót amelyet egy vízparti kikötő közvetlen szomszédságába terveztünk saját stranddal kikötővel és természetesen minden olyan luxus funkcióval amelyet egy 5 csillagos szállodától elvárnak. A szálloda terveinek elkészítése  Csikós Mihály  és irodánk sikeres együttműködésének gyümölcse.

Harant House – Modern családi ház medencével

Egy nyolcvanas években épült Budapesti családi ház teljes építészeti és belsőépítészeti átalakítása eredményeképp alakult ki ez a modern, minimalista hangvételű , ugyanakkor barátságos élhető és szerethető formavilág , amelyet cégünk az első kapavágástól az utolsóig a szívén viselt .Mint az építészet , mint pedig a belsőépítészet nagy kihívások elé állított minket de végül is a… View Article

Tapolca Hotel – Miskolctapolca

Miskolctapolcára terveztük ezt a egy régi többfunkciós épület átalakításval kialakult , a mai kor szálloda és vendég igényeit maximálisan kiszolgáló hotelt, amelyben több mint 50 szoba , wellness, étterem , gym szolgállja a maximális kikapcsolódást.