Latest Posts

RV House interior – belsőépítészet a szürke árnyalataira hangolva

Egy cc 600 m2-es  Budai családi ház komplex  belsőépítész feladatával bíztak meg irodánkat , a koncepó egy időtálló modern belsőépítészet – minimális luxus érzéssel . A képeket nézegetve jól látható a mindent átható elegancia , az egyedi lakberendezési megoldások, és a kreatív anyaghasználat

Arany , bársony , kerámia – Egyedi belsőépítész megoldások

Ez a közel 600 m2-es Luxus családi villa lakberendezését egyedi belsőépítész megoldások teszik exclusív egyedi ingatlanná.

Modern Minimalista családi ház – kerámiába burkolózva

A Dunántúl északi részére terveztük ezt a közel 500 m2-es családi villát amelyben wellness télikert , átrium , valamint egy botcellár is helyet kapott az alap funkciókon kívül

Duplex Penthouse Belsőépítészet

200 m2 -es Penthouselakás Budapest 12.kerületébe terveztük egy társasház legfelső 2 szintjére. A lakás kapott egy külön szinteket áthidaló belső lépcsőt, valamint igyekeztünk különleges belsőépítészeti elemekkel tarkítani az ingatlan belsőépítészetét.

Üröm – Domboldalba állított modern családi ház

Üröm egyik gyönyörű kilátással rendelkező telkére terveztük ezt az igazán impozáns két szintes modern – minimalist stílusjegyeket ötvöző , azonban még is meleg atmoszférájú családi házat.

Racz House – Domboldalba állított modern családi Villa

A Budai hegyvidék egyik új beépítési területére álmodtuk megrendőinknek ezt a modern építészeti megoldásokat felvonultató , energiatakarékos közel 500 m2-es családi villát.

Modern Minimalista Családi ház – Verseny House

Modern minimalista eszközöket használva terveztük ezt a vagány építészeti elemeket felsorakoztató családi villát közel 700 m2- en.

Klasszikus Irodaház Design – Hell Energy Budapest

Budapest belvárosában egy klasszikus Villa épületbe költözött a Hell Energy  , a Tervezés folyamán e gyönyörű épület klasszikus vonásait megőrizve , ötvöztük korunk lemodernebb belsőépítészeti elemeivel , luxus mobiliáival.

FRTD Modern – luxus belsőépítészet egyedi kiegészítőkkel

Modern belsőépítészeti elemek jellemzik ezt a közel 600 m2-es családi házat , amelyben a szokásos helyiségeken felül egy nagy mérető exclusive Spa , wellness részleggel , moziszoba , hobbyszoba is helyet kapott. Belsőépítészetileg  próbáltuk a jelen és a jövő design trendjeit úgy összegyúrni hogy a hagyományos építészeti elemekkel együtt tudjanak működni